TAKK – Tertnes

TAKK

TAKK TIL

Dugnadsgjengen vår, samarbeidspartnerne, styremedlemmene, driftsgjengen i Åsane Arena, samarbeidsklubbene Tertnes Håndball og Åsane Håndball, samt alle andre støttespillere. Vi er så takknemlige for alt det hver og en av dere bidrar med for oss. Tusen takk også til publikum som har støttet oss på kampene i Åsane Arena og til dere som heier fra sofaen!💙

Siste kamp i sesongen 23/24 ble spilt 21. april, og nå har Tertnesjentene en friperiode fra fellestreningen. Men når de samles igjen neste uke, starter en periode med mye god og hard trening innen ferien starter i slutten av juni. Blant aktivitetene som skal gjennomføres før ferien, i tillegg til ordinær trening, er:

Treningshelg til Høyanger, håndballskole, sommeravslutning, ta mot nye spillere og ikke minst takke for innsatsen og ta farvel til spillere som ikke skal være med Tertnes videre.

Vi gleder oss allerede til neste sesong kastes i gang igjen, og i juni kan vi presentere terminlisten for 2024/25, samt åpne for kjøp av sesongkort. Følg med oss fremover, så kommer mer informasjon fortløpende!