Linn går for 2 nye år – Tertnes

Linn går for 2 nye år

Nå er det endelig klart: Linn Gossé har signert ny kontrakt med Tertnes!

En av norsk kvinnehåndballs mest erfarne spillere har bestemt seg for å ta to nye år med Tertnesjentene. Linn Gossé, som er 38 år, er dermed klar for sin 22. sesong på øverste nivå.

Den raske venstrekanten har etter et langt skadeavbrekk begynt å trene seg sakte, men sikkert tilbake i form. Likevel var det lenge usikkert om Linn ville ha motivasjon til å gå på en ny sesong på et så høyt nivå som eliteseriespill innebærer.

Avgjørelsen om å satse 100% på en ny sesong er tatt etter tett dialog med Tore Johannessen, som fremhever:

-Linn er en kreativ og annerledes type kantspiller som gir oss muligheter til mer variasjon i angrepsspillet. Hun er endelig kvitt skadeproblemene etter korsbåndskaden, og er i full trening igjen. Med sin rutine og erfaring har vi forventninger om at hun vil være med på å løfte prestasjonene våre i den videre utviklingen av laget.

Hva er Linns største motivasjon for å gå på to nye år med Tertnes?

-Egentlig fordi jeg følte at jeg aldri kom helt tilbake etter den første korsbåndsskaden. Det viste seg at jeg måtte operere kneet på nytt, og det gjorde jeg rett før jul. Jeg har ikke lyst til å gi meg og avslutte på en dårlig måte, men ønsker å komme i skikkelig form og prøve å prestere på et høyere nivå enn jeg har klart etter kneoperasjonen. 

-Dessuten gir dette laget meg inspirasjon. Vi er også en fantastisk gjeng utenfor banen. Selv om det ikke viste seg i poeng , spesielt i høst, er vi en veldig sammensveiset gruppe som ønsker å gjøre det bra, og det motiverer meg.

-Men jeg trenger mer restitusjonstid, og på grunn av knærne kan jeg ikke ha like høy belastning over lang tid. Før tok det meg tre uker å komme i form. Nå tar det tre måneder, men jeg er innstilt på å gjøre den jobben som kreves for å igjen kunne bidra for Tertnes.

Vi er veldig glade for at Linn ønsker å være med videre, og vi gleder oss til mange spennende håndballkamper med Linn i blått💙

Kontaktinfo:
Linn Gossé
Telefon: 450 03 460/lingo@stpaulgymnas.no

Tore Johannessen, hovedtrener
Telefon: 976 83 701/tore@tertnes.no

Marit Brox, daglig leder
Telefon: 414 49 034/marit@tertnes.no