Martine Knutsen gjør comeback – Tertnes

Martine Knutsen gjør comeback

Etter et par år prioritering av studier, er vi glade for at Martine Hellesø Knutsen nå er tilbake igjen i den blå Tertnes-drakten. Martine, som snart fyller 23 år, er dermed klar for nye utfordringer sammen med Tertnesjentene.

Martine startet for første gang å trene med Tertnes da hun fortsatt var Fyllingen-spiller høsten 2020, og etter kort tid fikk hun sin debut og første scoring for Tertnes i europacup-kamp i Romania. Etter 2 sesonger i klubben, bestemte Martine seg så for å fokusere på studier og trappe ned på håndballsatsingen. Likevel har hun hatt noen korte innhopp for Tertnes, i tillegg til at hun i en periode spilte for vår samarbeidsklubb Åsane i 2. divisjon.

Hva var det så som motiverte Martine til å signere for Tertnes på nytt?

-Jeg har alltid hatt lyst til å prøve igjen, men studiet har gjort det litt vanskelig. Men da Tore tok kontakt, kjente jeg at lysten var der, og at jeg var motivert for å satse likevel, selv om jeg fortsatt studerer.

Martine er en veldig anvendelig spiller. Hun har kvaliteter i alle posisjoner, både i forsvar og angrep, og er en god duellspiller som nok ennå ikke har fått helt ut sitt potensiale.

Har du klart å holde deg i form mens du har borte fra topphåndballen?

-Ja, det vil jeg si. Jeg spilte jo litt for Tertnes før jul, og jeg har trent på treningssenter. Så den fysiske formen er ganske bra. Men det vil nok bli hardt i sommer med mye trening, men det er jeg motivert for.

Hva tenker du om sesongen som kommer for Tertnes?

-Jeg tror det blir en bra sesong. Jeg tror vi har mye bra å komme med, og vi har et bra lag.

Hva føler du er din styrke på banen?

-Jeg føler at jeg er sterk i forsvar. Dessuten kan jeg spille på forskjellige posisjoner, både fremme og bak, så jeg vil kunne spille der jeg blir plassert og der det er bruk for meg.

Tore Johannessen uttaler:

-Martine er en spiller som behersker alle posisjoner både i forsvar og angrep. Hun har sin største styrke i duellspillet fremover, og er solid i forsvarsspillet. Med Martine i laget vårt gir det oss enda flere variasjonsmuligheter, og vi føler nå at vi har en sterk tropp på plass inn mot ny sesong.

Vi ser frem til å ha Martine tilbake på banen, hvor hun vil bidra med sin allsidighet. Hennes retur til laget kommer til å styrke oss ytterligere, og vi gleder oss til å se henne utvikle seg videre sammen med Tertnes.

Kontaktinfo:

Martine Hellesø Knutsen
Telefon: 949 74 463 / martine.h.k@hotmail.com


Tore Johannessen, hovedtrener
Telefon: 976 83 701/tore@tertneshandballelite.no

Marit Brox, daglig leder
Telefon: 414 49 034/marit@tertneshandballelite.no