Håpet, barn og familie – Tertnes

Håpet, barn og familie er et dagsenter for fattige barn og deres familier utenfor Sao Paulo, Brasil. Det ble startet av bergenseren Tine H-E A Lopes i 2003, og har siden den gang hjulpet tusenvis av barn, unge og familier ut av fattigdommen, til et bedre liv og en lysere fremtid.
Vi jobber med de aller fattigste, som står i fare for å havne på gaten, og familier som blir splittet opp. Vi mener at forebygging og hjelp til å fullføre skole, er essensielt i kampen mot fattigdom.


På dagsenteret får barn og unge hjelp og oppfølging. Med over 6000 måltider hver måned, leksehjelp, engelskundervisning, psykologgrupper, diverse idrettsaktiviteter, hjernetrim, mat og helse, voksenopplæring, hjemmebesøk og mange andre spennende aktiviteter, kan hele familier tillate seg å drømme om et bedre liv og får oppfølging for å klare dette.

I Norge jobber vi med å nå ut til elever i skoler, til bedrifter, foreninger og andre for å vise dem hvordan det nytter å hjelpe og at vi kan alle være med å gjøre en forskjell.


Er du interessert i å vite mer om arbeidet og hvordan du kan være med å bidra, så ta kontakt.
Vi kan ikke hjelpe alle, men alle kan hjelpe noen!

Navn:
Håpet, barn og familie
Tlf
90268240