Mova (Åsane) – Tertnes

Du kan trene 24 timer i døgnet, 365 dager i året hos Nova i Åsane. Treningssenteret ligger kun tre minutter fra Åsane bussterminal!

Du kan trene på vårt store utvalg av treningsutstyr, eller delta på en av våre mange spennende gruppetimer! Få opp pulsen med Spinning og Puls, oppnå økt livskvalitet med Yoga og Pilates eller ha det gøy med Zumba. Lokalene er på hele 2000 kvm slik at du har god plass under dine treningsøkter. Med store saler, apparat- og kondisjonspark og et godt utstyrt styrkeområde er vi sikker på at du vil trives både på gruppetimer og egentrening!

Alle nye medlemmer vil få en gratis veiledningstime med en av våre Personlige Trenere, slik at du er sikret et trygg start hos oss. Med høy kompetanse innen både trening og kosthold kan de veilede deg slik at du får mest mulig ut av treningen din. Personlig trener passer både for deg som er nybegynner så vel som erfarne utøvere som gjerne vil ha litt inspirasjon.

Vi tilbyr også spesialiserte PT-grupper og Livsstilskurs for deg som ønsker en livsstilsendring – og vi har gode resultater med våre Livea-kurs. Ønsker du mer informasjon om Livea, livsstilsendring og vektreduksjon, besøk www.livea.no og/eller kontakt vår Livea-ansvarlig Cecilie på cecilie@nr1fitness.no for en uforpliktende prat!

Hos Mova Åsane har vi barseltrening for mor og barn i regi av Nr1 Fysioterapi-klinikken og fysioterapeut Solveig Ophuus. Kom i form etter fødselen sammen med barnet ditt! Våre barseltreningsgrupper er tilpasset mammakroppen og babyen som blir med. Vi tilrettelegger for den enkeltes behov, uansett om du har trent mye eller lite tidligere. Les mer og meld deg på neste gruppe her.

Med medlemskort på Mova Åsane eller et av de andre Mova sentrene i landet, kan du fritt benytte de ulik sentrene.

Navn:
Mova
Adresse:
Hesthaugveien 18
Postnr/sted
5119 Ulset
Tlf
92992000