Vipers’ stjernegalleri til Åsane Arena – Tertnes

Vipers’ stjernegalleri til Åsane Arena

Det er ingen I Tertnes-leiren som IKKE gleder seg til onsdagens kamp i Åsane Arena! Å få mulighet til å spille mot noen av verdens beste håndballspillere er et privilegium, og selv om ikke alt har gått på skinner for Vipers denne sesongen, har laget vært i støtet den siste tiden, og det kan synes som at utenomsportslige utfordringer har styrket laget, og bidratt positivt innad i spillergruppen.

For Tertnes blir det viktig å være 100% skjerpet fra start, men likevel ha lave skuldre, og utnytte at en kan spille uten forventningspress. Klarer en det, kan dette bli gøy!

Da lagene møttes i Kristiansand i oktober, var dette noe av nøkkelen til at vi spilte jevnt, og faktisk var i føringen i over 50 minutter av kampen. I tillegg klarte vi å dra ned tempoet, og det ble gjort få tekniske feil i angrepsspillet sånn at Vipers-lokomotivet ikke fikk like mange kontringsmuligheter som de er vant til. Kun et par håpløse dommeravgjørelser de siste minuttene, samt en meget god Anne Vyakhireva, fratok Tertnesjentene poeng i kampen, og det endte til slutt med oppskriftsmessig 3-målsseier til hjemmefavorittene.

Onsdag skal vi igjen stå opp mot de siste tre års vinnere av Champions League, og vi håper på en morsom og underholdende kamp for publikum. Forhåndssalget til kampen har vært veldig bra, og vi gleder oss til masse tilskuere og feststemning på tribunen. Så sikre deg din billett, du også, enten gjennom appen vår, Tertnes Håndball, eller via denne lenken.

Husk at vi også har lagsbilletter, og at det denne gangen trekkes flotte premier blant de som kjøper denne billettkategorien.

Kampstart er kl. 18:30, og kan du ikke komme i hallen, kan kampen følges på TV2 Play med sendestart kl. 18:30.